Bagna Cauda recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
sůl
rajčata
fenykl
zelenina
6 ks ančovičky
olivový olej
citronová šťáva
řapíkatý celer

Postup přípravy receptu

  1. V rendlíku rozehřejeme olivový olej, necháme v něm rozpustit tak 6 filátek ančoviček, přihodíme nasekaný stroužek česneku

  2. Mezitím naservírujeme na talíř různé druhy čerstvé zeleniny – mrkev, fenykl, rajčátka, řapíkatý celer... Zeleninu osolíme a pokapeme citronovou šťávou

  3. Jakmile se ančovičky rozpustí, omáčku vypneme a zamícháme do ní kousek másla, zakápneme opět citronovou šťávou

  4. Bagna Caudu servírujeme v misce k čerstvé zelenině

  5. Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy