Bagetové toasty recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

bazalka
1 ks veka
10 plátků eidam
margarín
20 g strouhaný parmazán
2 ks větší rajče

Postup přípravy receptu

  1. Bagetu nebo veku nakrájíme na plátky o šířce asi 2 centimetry

  2. Lehce je z jedné strany pomažeme margarínem, posypeme bazalkou, obložíme polovinou plátku eidamu, posypeme na kostičky nakrájenými rajčaty a na vrch strouhaným parmazánem

  3. Toasty klademe na plech a ten vložíme do trouby rozpálené asi na 180 °C. Chlebíčky zapékáme 5 - 8 minut

  4. Tip: Veka nemusí být úplně čerstvá, a přesto po zapečení bude chutnat výborně, proto ji takto můžeme zužitkovat, když nám zbude.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!