Bageta podomácku recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

3 - 5 plátků šunka
majonéza
0,5 ks rajče
pórek
2 - 3 plátky eidam
1 ks bageta
plnotučná hořčice
1 - 2 listy čínské zelí
jemný kečup

Postup přípravy receptu

  1. Nakrojíme si bagetu, ale nedořízneme až do konce, aby nám obě půlky držely pohromadě

  2. Jednu polovinu namažeme hořčicí, druhou majonézou nebo kečupem, posypeme nakrájeným pórkem. Bagetu poklademe plátky šunky, salámu, slaniny nebo jiné uzeniny. Dále dáme nakrájené rajče, plátky sýra a navrch čínské zelí nebo hlávkový salát

  3. Bagetu podomácku ihned podáváme nebo ji zabalíme a skladujeme v lednici.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!