Zvěřinová polévka s houbami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 ks cibule
1 lžíce sádlo
5 hrnků voda
3 kuličky nové koření
3 kuličky celý pepř
0 hrnků kořenová zelenina
0 hrnků čerstvé houby
1 plátek uzený sýr
podle potřeby
zveřina

Postup přípravy receptu

  1. Maso a kosti vložíme do studené vody, přidáme pepř, nové koření, sůl, celou cibuli, celé stroužky česneku a vaříme, až je maso měkké.

  2. Vývar přecedíme, maso nakrájíme na malé kousky a vložíme je zpět do vývaru. Houby nakrájíme na plátky a zeleninu na kostičky. Houby se zeleninou osmahneme na sádle, přidáme do polévky a ještě krátce vaříme.

  3. Do hotové zvěřinové polévky s houbami zamícháme strouhaný uzený sýr a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!