Zeleninová pánev recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cuketa
2 ks mrkev
1 ks brokolice
1 ks lilek
1 svazek jarní cibulka
200 g růžičková kapusta
podle chuti
česnek
sůl
zázvor
podle potřeby
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Všechnu zeleninu (cuketa, mrkev, brokolice, lilek a růžičková kapusta) omyjeme a nakrájíme na stejně veliké kousky. Cibulky a česnek jen oloupeme, ale nekrájíme.

  2. Tento pokrm bude nejlepší, budeme-li ho dělat v pánvi wok, kterou úplně rozpálíme s troškou tuku. Veškerou zeleninu hodíme do pánve a za stálého míchání restujeme asi 10 minut. Zelenina bude pěkně křupavá, ale také měkká. Pokud chceme, můžeme zeleninovou pánev okořenit zázvorem a osolit podle vlastní chuti, ale většinou je lahodná i tak.

  3. Zeleninovou pánev podáváme teplou. Výborně se doplňuje s rýží nebo čínskými nudlemi.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!