Zaječí uši recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks cibule
0 kg kabanos
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
příloha
chléb
omáčka
chili omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Kabanos oloupeme a nakrájíme ho na 0,5 cm silná kolečka. Vždy pár koleček kabanosu dáme na sebe a nakrojíme je všechny do půlky. Dále překrojíme cibuli na půlky a potom ji nařežeme na proužky.

  2. Kabanos s cibulí hodíme na pánev a lehce opečeme. Kolečka kabanosu se otevřou jako uši zajíčka.

  3. Po orestování kabanos lehce osolíme, opepříme a dáme na talíř. Lžičkou naneseme plnotučnou hořčici na kousky salámů a ještě je pocákáme chilli omáčkou podle chuti, jak máme rádi pálivé.

  4. Zaječí uši jsou výborné s měkkým čerstvým chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!