Zaječí uši recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 ks cibule 0 kg kabanos podle chuti sůl mletý černý pepř příloha chléb omáčka chili omáčka
Postup Zaječí uši recept
Postup přípravy receptu
-
Kabanos oloupeme a nakrájíme ho na 0,5 cm silná kolečka. Vždy pár koleček kabanosu dáme na sebe a nakrojíme je všechny do půlky. Dále překrojíme cibuli na půlky a potom ji nařežeme na proužky.
Kabanos s cibulí hodíme na pánev a lehce opečeme. Kolečka kabanosu se otevřou jako uši zajíčka.
Po orestování kabanos lehce osolíme, opepříme a dáme na talíř. Lžičkou naneseme plnotučnou hořčici na kousky salámů a ještě je pocákáme chilli omáčkou podle chuti, jak máme rádi pálivé.
Zaječí uši jsou výborné s měkkým čerstvým chlebem.