Vepřové řízečky v hořčici recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 palička česnek
1 lžička olej
1 špetka sůl
2 ks cibule
4 plátky vepřová kýta
200 g kremžská hořčice
1 špetka mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, vložíme do mísy, osolíme, opepříme a zalijeme hořčicí smíchanou s olejem. Poklademe vyšší vrstvou na kolečka nakrájené cibule a nasekaným česnekem. Naložené maso dáme do ledničky do druhého dne

  2. Druhý den maso opečeme na pánvi, přeložíme do pekáčku, podlijeme trochou vody a pečeme doměkka

  3. Vepřové řízečky v hořčici podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!