Vepřové plátky na čínské zelenině recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 ks česnek 1 lžíce olej 1 špetka sůl 1 ks vejce 1 ks cibule 1 lžička hořčice 1 lžička kečup 500 g vepřová kýta 1 špetka mletý černý pepř 1 balíček mražená čínská směs
Postup Vepřové plátky na čínské zelenině recept
Postup přípravy receptu
-
Cibulku si nakrájíme na malé kostičky a i s česnekem osmahneme na oleji. Přidáme čínskou zmrazenou zeleninu. Necháme dusit doměkka. Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme kečupem a hořčicí.
Takto připravené plátky vložíme do pekáčku, který je vyložený pečícím papírem, na plátky navrstvíme zeleninu a opět plátky masa. Dáme pomalu péct do trouby, občas trochu podlijeme. Pokud je maso měkké, zalijeme rozšlehaným vajíčkem. Necháme dopéct.
Vepřové plátky na čínské zelenině podáváme s bramborovou kaší, hranolky nebo bramborem.