Vepřové nudličky s bambusem a sýrem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
1 ks vejce
1 lžíce solamyl
2 lžíce sójová omáčka
50 g sterilovaná kukuřice
600 g vepřová kýta
150 g bambusové výhonky
1 ks červená cibule
1 lžíce pikantní hořčice
400 g mražené fazolky
podle chuti
sůl
na ozdobu
0.5 ks červená cibule
200 g uzený sýr

Postup přípravy receptu

  1. Kýtu nakrájíme na nudličky. Vejce rozšleháme se solamylem a smícháme s masem. Cibuli nakrájíme na větší půlkolečka. Fazolky krátce povaříme v osolené vodě a scedíme.

  2. Maso opečeme na rozpáleném oleji, přidáme cibuli, hořčici a bambusové výhonky. Promícháme a necháme 10 minut dusit.

  3. Přimícháme fazolky a scezené kukuřičky. Přilijeme sojovou omáčku a dusíme do změknutí masa. Podle chuti přisolíme.

  4. Horký pokrm rozdělíme na talíře, posypeme nahrubo strouhaným uzeným sýrem a ozdobíme kolečky červené cibule. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!