Vepřové medailonky v alobalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
5 plátků šunka
1 ks cibule
500 g vepřová kýta
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso otřeme vlhkou utěrkou, odblaníme a nakrájíme přes vlákno na deset malých medailónků.

  2. Medailonky naklepeme, osolíme, opepříme a jednotlivě položíme na připravené díly alobalu, potřené olejem. Každý medailónek poklademe polovinou plátku šunky, kolečky cibule a alobal dobře uzavřeme.

  3. Vepřové medailonky v alobalu pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.

  4. Upečené vepřové medailonky v alobalu podáváme s brambory nebo rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!