Vepřové kotlety na švestkách recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kg hranolky
1 dl olivový olej
1-2 lžíce worcesterská omáčka
500 g nezralé švestky
4 plátky vepřová kotleta (s kostíú

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety zbavíme drobný kůstek po sekání, omyjeme a osušíme. Smícháme olivový olej a worcesterskou omáčku. Švestky omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme.

  2. Kotlety, marinádu a švestky smícháme, promněme a necháme odležet.

  3. Ve fritéze si připravíme hranolky. Marinované kotlety vložíme do pekáčku, přelijeme marinádou a při 180 °C pečeme doměkka.

  4. Kotlety podáváme s hranolky a přeléváme výpekem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!