Vepřová panenka ala čína recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžičky sůl
125 g máslo
2 ks cibule
1 lžička cukr krupice
sekané mandle
1 lžička kari koření
1 lžíce sójová omáčka
400 g vepřová panenka
2 lžíce worcesterská omáčka
1 lžíce maggi koření

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme a nakrájíme na širší nudličky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Máslo rozpustíme.

  2. Do hrnce, kde bude maso připravovat, dáme maso, cibuli a zbylé suroviny. Maso necháme chvíli odležet, ale nejlépe přes noc.

  3. Druhý den panenku mírném ohni dusíme. Stačí 10 - 15 minut.

  4. Vepřovou panenku ala čína podáváme s rýží nebo hranolky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!