Vajíčková pomazánka s majonézou recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
1/2 ks cibule
3 ks majonéza
mletý pepř
1 lžička plnotučná hořčice
1 ks kyselá okurka
6 ks vejce natvrdo

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme šest vajec natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky nožem nebo pomocí kráječe

  2. K vajíčkům přidáme 3 sáčky majonézy, jednu polévkovou lžíci plnotučné hořčice, na kostičky nakrájenou kyselou okurku a půlku cibule taktéž nakrájené na kostičky. Není nutné dochucovat, možná špetka pepře a soli

  3. Vajíčková pomazánka s majonézou nejlépe chutná s opečeným toastem

  4. Foto: Shutterstock.com


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!