Tuňáková pomazánka s jarní cibulkou recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
20 g máslo
3 lžíce zakysaná smetana
citronová šťáva
2 ks jarní cibulka
čerstvě mletý pepř
1 konzerva tuňákové kousky v oleji

Postup přípravy receptu

  1. Na recept si připravíme kvalitního tuňáka v oleji, zakysanou smetanu, klasické máslo a koření. Jarní cibulku očistíme a i s částí natě nakrájíme na kolečka

  2. Povolené máslo rozmačkáme společně s tuňákem, předem ho samozřejmě slijeme z oleje. Přidáme zakysanou smetanu a dobře rozmícháme, přesto by tuňák neměl být na kaši, ale měli bychom v pomazánce cítit kousky. Přidáme jarní cibulku, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou a máme hotovo

  3. Tuňákovou pomazánku s jarní cibulkou podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!