Tuňáková polévka s rajčaty recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce olej
1 porce cuketa
2 ks menší cibule
3-6 ks menší rajče
1 plechovka směs mletého rybího masa
podle chuti
sůl
bazalka
sterilovaný hrášek
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata spaříme vřící vodou, oloupeme je a nakrájíme na malé kousky. Cuketu oloupeme a nakrájíme též na kostky. Cibuli posekáme nahrubo a opečeme na rozpáleném oleji.

  2. Přidáme rajčata, potom cuketu a za stálého míchání společně chvilku podusíme. Zalijeme studenou vodou, osolíme, okořeníme, přidáme bazalku a asi 5 minut ještě vaříme. Nakonec přimícháme maso z tuňáka a sterilovaný hrášek. Podle chuti tuňákovou polévku dosolíme.

  3. Tuňákovou polévku s rajčaty ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!