Troubový guláš z vepřového recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 5 stroužků česnek 1 špetka sůl 3 lžíce solamyl 4 ks cibule 1 l voda 1 konzerva rajčatový protlak 2 lžičky gulášové koření 1 kg vepřové maso 3 lžičky mletá sladká paprika 2 kostky bujon 1 lžička mletá pálivá paprika
Postup Troubový guláš z vepřového recept
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno, česnek najemno. Přidáme ostatní suroviny - sůl, veškeré koření, bujon, rajčatový protlak a solamyl.
Vše vložíme do pekáče, přiklopíme a dáme péct do vyhřáté trouby na 250 °C. Během pečení guláš z vepřového či jiného masa neotevíráme a nemícháme.
Vepřové maso pečeme přibližně 1 hodinu, hovězí o půl hodiny déle.
Troubový guláš z vepřového podáváme s oblíbenou přílohou - knedlíkem, těstovinami apod.