Timbálek z lososa recept

Apetit Recepty předkrmy

Suroviny na recept

1 lžíce cukr
100 g jahody
koriandr
1 ks chilli paprička
100 ml olivový olej
limetková šťáva
200 g uzený losos
100 g créme fraiche
1 lžíce bílé balsamico

Postup přípravy receptu

  1. Créme fraiche smícháme s koriandrem a limetkovou šťávou. Plátky uzeného lososa vyskládáme do kulaté formy, naplníme crémem fraiche a zabalíme do fresh folie

  2. Na dresink smícháme balsamico, olivový olej, limetkovou šťávu, jemně nasekanou chilli papričku, koriandr, cukr a nakrájené jahody

  3. Timbálek z lososa se podává s malým salátem a případně rozpečenou bagetou

  4. Zdroj: restaurace Epopey


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!