Šlehačkový koláč recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
cukr
těsto
3 ks vejce
0.3 l smetana
0.5 balíčku prášek do pečiva
0.3 l cukr krupice
0.5 l polohrubá mouka
podle potřeby
ovoce

Postup přípravy receptu

  1. Smetanu, cukr a vejce vyšleháme. Přidáme prosátou mouku s práškem do pečiva a promícháme.

  2. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Vlijeme těsto, rovnoměrně rozetřeme a poklademe ovocem. Ocukrujeme nebo posypeme drobenkou. Plech vložíme do předehřáté trouby a upečeme dozlatova.

  3. Šlehačkový koláč necháme vychladnout, nakrájíme a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!