Sardinková pomazánka s vejci recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžičky sůl
1-2 ks cibule
majonéza
2 konzervy sardinky
2 lžíce margarín
3 lžíce plnotučná hořčice
2 kostky tavený sýr
2 ks vejce natvrdo
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Z plechovek sardinek odlijeme přebytečný olej, ryby vyklopíme do misky. Přidáme 2 vejce uvařená natvrdo a nakrájena na malé kousky, najemno nakrájenou cibuli, majonézu, máslo, tavený sýr, sůl, pepř a hořčici. Pomazánku důkladně promícháme.

  2. Sardinkovou pomazánku s vejci podáváme s jakýmkoliv pečivem. Místo sardinek můžeme použít obranou uzenou makrelu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!