Salát ze zelí a vajec recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce natvrdo
1 ks šunková klobása
500 g kysané zelí
250 g tatarka

Postup přípravy receptu

  1. Kysané zelí mírně vyždímáme a překrájíme na menší kousky. Šunkovou klobásu nakrájíme na půl kolečka nebo kostičky. Vařená vejce oloupeme a nakrájíme na kousky.

  2. V míse smícháme zelí s klobásou a vejci. Vmícháme tatarku a nakonec salát podle chuti osolíme a opepříme. Pokud chceme, můžeme tatarku namíchat se zakysanou smetanou ve stejném poměru.

  3. Salát ze zelí a vajec necháme asi hodinu uležet v lednici a můžeme podávat. Salát ze zelí a vajec podáváme se světlým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!