Rychlý vývar z mletého masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
50 dkg mleté maso
podle chuti
sůl
divoké koření
zavářka
podle potřeby
voda
kořenová zelenina

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso se lépe hodí hovězí, ale můžeme použít i směs. Mleté maso dáme do studené vody, dobře rozmícháme, přivedeme k varu, ztlumíme a na mírném teple vaříme asi 45 minut. Vaříme s cibulí a divokým kořením, které můžeme dát do vajíčka na čaj.

  2. Koření s cibulí vyjmeme a do vývaru dáme povařit jemně nakrájenou zeleninu podle chuti a zavářku také podle chuti - nudle, strouhání apod. Pokud preferujeme vývar s minimem tuku, dáme zchladlý vývar bez zeleniny a zavářky přes noc do ledničky a potom tuk jednoduše sebereme.

  3. Rychlý vývar z mletého masa podáveme teplý jako chutnou polévku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!