Rychlý fazolový guláš recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 stroužky česnek 1 ks cibule 120 g rajčatový protlak 100 g kukuřice 250 ml zeleninový vývar 2 lžíce rostlinný olej 1 lžička sušené oregano 0.5 lžíce mletá sladká paprika 300 g červené fazole v nálevu 300 g bílé fazole v nálevu podle chuti sůl mletý pepř čerstvá petrželka
Postup Rychlý fazolový guláš recept
Postup přípravy receptu
-
Na rozehřátém oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibuli spolu s plátky česneku. Pak přisypeme mletou papriku, zamícháme, přidáme slité fazolky a rajčatový protlak. Přilijeme zeleninový vývar, osolíme, opepříme, vmícháme oregano a necháme přibližně 10 minut povařit na mírném ohni.
Poté do fazolového guláše přisypeme kukuřici a vaříme další cca 2 minuty.
Hotový guláš můžeme podávat třeba posypané nasekanou čerstvou petrželkou pro intenzivnější chuť.
Rychlý fazolový guláš podáváme s chlebem nebo jen tak.