Rychlé boloňské špagety podle Jany recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2-3 plechovky rajčatový protlak
1 balení mleté maso
podle chuti
cukr
sůl
kečup
oregano
parmazán
mletý černý pepř
podle potřeby
olej
příloha
špagety

Postup přípravy receptu

  1. Na pánev dáme mleté maso, orestujeme a přidáme sůl, pepř a oregano. Když je maso opečené, přidáme rajské protlaky. Počkáme, dokud mleté maso nedojde, potom přidáme trochu kečupu a dochutíme pár lžičkami cukru.

  2. Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. Sýr nastrouháme.

  3. Boloňskou omáčku podáváme se špagetami a sýrem - nejlépe s parmazánem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!