Rychlé boloňské špagety podle Jany recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
2-3 plechovky rajčatový protlak
1 balení mleté maso
podle chuti
cukr
sůl
kečup
oregano
parmazán
mletý černý pepř
podle potřeby
olej
příloha
špagety
Postup Rychlé boloňské špagety podle Jany recept
Postup přípravy receptu
-
Na pánev dáme mleté maso, orestujeme a přidáme sůl, pepř a oregano. Když je maso opečené, přidáme rajské protlaky. Počkáme, dokud mleté maso nedojde, potom přidáme trochu kečupu a dochutíme pár lžičkami cukru.
Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. Sýr nastrouháme.
Boloňskou omáčku podáváme se špagetami a sýrem - nejlépe s parmazánem.