Rybičková pomazánka z tatarské omáčky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1-2 lžíce plnotučná hořčice
3 ks kyselá okurka
3-4 lžíce tatarská omáčka
2 konzervy rybičky v oleji
na ozdobu
cherry rajčata

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si z rybiček vylijeme olej a vyndáme z nich kosti. Do větší misky dáme na kostičky nakrájenou cibulku, kyselé okurky nakrájené na kolečka nebo na kostičky a přidáme rybičky.

  2. Pomocí vidličky rybičky rozmačkáme, přidáme 1 - 2 lžíce hořčice (podle chuti) a potom přidáme tatarskou omáčku. Po každé lžíci tatarky pomazánku promícháme, abychom věděli, jestli bude potřeba další lžíce tatarky. Když je pomazánka vláčná, máme hotovo.

  3. Rybičkovou pomazánku z tatarské omáčky podáváme nejlépe na čerstvém pečivu a na ozdobu můžeme přidat cherry rajčata nebo papriku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!