Ruská vejce na talíři recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 ks vejce
salát
2 ks cibule
1 sklenka sterilované okurky
2 ks vejce natvrdo
500 g brambory vařené ve slupce
zálivka
1 sklenka majonéza
3-5 lžic hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme. Prolisujeme je. Do brambor vmícháme sekané nakládané okurky, sekanou cibuli, vejce a dále salát připravíme a ochutíme, jak jej máme rádi.

  2. Hořčici a majonézu smícháme, případně doplníme trochou vody.

  3. Salát naklademe ve tvaru kopečků na talíř, ozdobíme půlkou vejce, nakládanou okurkou či další zeleninou. Zalijeme připravenou zálivkou.

  4. Ruská vejce na talíři podáváme jako předkrm či chuťovku s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!