Rumcajs salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 kostky cukr
2 lžíce olej
2 lžíce ocet
250 ml majonéza
2 lžíce kečup
2 ks velká cibule
1 lžíce worcestrová omáčka
3 lžičky polotučná hořčice
1 ks velká kyselá okurka
0 kg vuřty nebo točený salám
podle chuti
sůl
feferonky
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Salám nebo vuřty nakrájíme na tenké plátky a já ještě překrojím napůl. Cibuli a okurku pokrájíme nadrobno.

  2. Salám se zeleninou vsypeme do misky, vmícháme ostatní ingredience a zamícháme. Dochutíme solí, pepřem a feferonkami, jak kdo má rád. Poté necháme salát 24 hodin v lednici odležet.

  3. Rumcajs salát podáváme třeba na večeři s kouskem pečiva.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!