Roštěná v divokém těstíčku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - olej
- - sůl
2 ks vejce
- - mléko
40 g cibule
20 g hořčice
50 g mouka hladká
- - mouka hladká
- - pepř mletý
40 g křen strouhaný
600 g roštěnec hovězí

Postup přípravy receptu

  1. Odleželé roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na horkém oleji je opečeme. Roštěnky vyjmeme a obalíme v těstíčku. To jsme si připravili tak, že jsme do vyšlehaných vajec postupně zamíchali najemno nakrájenou cibulku, hořčici, křen, mouku(50g) a mléko. Maso obalíme a usmažíme v oleji, hotové roštěnky posypeme petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!