Řezy ze pstruhů na bílém víně recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 ks cibule
1 ks citron
2 ks pstruh
125 ml víno
mletý černý pepř
podle potřeby
sůl
rajčata
aspik

Postup přípravy receptu

  1. Pstruhy zalijeme směsí vína, citronové šťávy, 4 lžic vody, soli, pepře a necháme stát pod pokličkou asi 10 minut.

  2. Pak pstruhy uvaříme do měkka a vychladíme. Pstruhy nakrájíme podélně na půlky, opatrně stáhneme kůži, přeleštíme aspikem a urovnáme na podlouhlou mísu. Ještě jednou řezy přeleštíme aspikem, obložíme dílky rajčat.

  3. Řezy ze pstruhů na bílém víně podáváme s majonézovou omáčkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!