Rafaelo s bílou čokoládou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

těsto
5 dkg cukr
5 dkg máslo
2 lžíce rum
1 balíček vanilkový cukr
6 dkg strouhaný kokos
15 dkg bílá čokoláda
2 lžíce citronová šťáva
na obalení
4 dkg strouhaný kokos
náplň
3 dkg loupané mandle

Postup přípravy receptu

  1. Máslo, cukr a vanilkový cukr utřeme do pěny. Přidáme jemně nastrouhanou čokoládu, rum, citronovou šťávu, 6 dkg kokosu a vše smícháme.

  2. Rukama z čokoládové hmoty vytváříme malé dílky, do kterých vložíme mandli a dlaněmi vykroužíme kuličky, které následně obalíme ve zbylém kokosu.

  3. Rafaelo s bílou čokoládou uchováváme v chladu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!