Puncao recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
-
1 lžička sůl
1 lžíce solamyl
1 lžička chilli
1 lžička cukr moučka
1 lžíce maggi
1 lžíce olivový olej
1 lžička kari koření
1 lžička worcestrová omáčka
1 lžička mletý černý pepř
600 g kuřecí řízek
Postup Puncao
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí řízky omyjeme, nakrájíme na menší kousky (nudličky) a naložíme do marinády
Marinádu si připravíme smícháním oleje, dochucovacích omáček, solamylu a koření
Po 24 hodinách, kdy maso necháme v chladu odležet, už stačí maso pouze osmahnout. Puncao je hotové za pár minut
Puncao podáváme třeba s opékaným bramborem, hranolky, apod., na talíři doplníme čerstvou nakrájenou zeleninou.