Pomazánka z vepřového v konzervě recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 1-2 ks cibule 2 lžičky plnotučná hořčice 2 lžíce rostlinný tuk mletý černý pepř 2-3 ks tavený smetanový sýr 1 konzerva vepřové maso ve vlastní šťávě
Postup Pomazánka z vepřového v konzervě recept
Postup přípravy receptu
-
V misce důkladně rozmícháme rostlinný tuk, tavené sýry a hořčici.
Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Pokrájíme vepřové maso i z konzervy. Maso promícháme ve směsi tuku, sýru a hořčice. Pokud chceme pomazánku jemnější, můžeme ji rozmixovat. Jinak ji pouze dobře promícháme. Nakonec pomazánku z vepřového v konzervě podle chuti osolíme a opepříme.
Pomazánku z vepřového v konzervě podáváme s pečivem.