Pomazánka z vepřového v konzervě recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1-2 ks cibule
2 lžičky plnotučná hořčice
2 lžíce rostlinný tuk
mletý černý pepř
2-3 ks tavený smetanový sýr
1 konzerva vepřové maso ve vlastní šťávě

Postup přípravy receptu

  1. V misce důkladně rozmícháme rostlinný tuk, tavené sýry a hořčici.

  2. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Pokrájíme vepřové maso i z konzervy. Maso promícháme ve směsi tuku, sýru a hořčice. Pokud chceme pomazánku jemnější, můžeme ji rozmixovat. Jinak ji pouze dobře promícháme. Nakonec pomazánku z vepřového v konzervě podle chuti osolíme a opepříme.

  3. Pomazánku z vepřového v konzervě podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!