Pomazánka z mozzarelly recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
200 g mozzarella
provensálské koření
drcený kmín
zelený pepř
zelený pepř
1 kelímek nízkotučný bílý jogurt
1 lžíce čerstvě nastrouhaný křen
camembert se zeleným pepřem

Postup přípravy receptu

  1. Mozzarellu scedíme a vidličkou v misce, ve které budeme pomazánku připravovat, rozdrobíme. Můžeme ji i nastrouhat, pomazánka bude ještě jemnější. Křen očistíme a nastrouháme

  2. K mozzarelle přidáme kelímek bílého nízkotučného jogurtu, lžíci křenu a soli podle chuti. Doplníme o mletý nebo drcený zelený pepř, pár kuliček si připravíme na ozdobu. Přidáme trochu kmínu a provensálského koření. Pomazánku dáme vychladit

  3. Pomazánku z mozzarelly klademe lžičkou na pufované (nejlépe rýžové) chlebíčky. Přidáme čtvrtku camembertu se zeleným pepřem a ozdobíme pepřovými kuličkami. Chlebíčky s pomazánkou z mozzarelly vzápětí podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!