Pivní hlad recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

8 ks špekáček
nálev
2 lžíce olej
2 lžíce hořčice
chilli
4 lžíce worcester
4 lžíce sladký kečup
náplň
2 ks cibule
na obalení
2 lžičky mletá sladká paprika
2 lžičky mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Špekáčky oloupeme, podélně nakrojíme, obalíme ve směsi mleté sladké papriky a mletého pepře a do zářezů vložíme kolečka cibule.

  2. Z kečupu, chilli (podle chuti), worcesteru, hořčice a oleje umícháme nálev a zalijeme jím připravenou uzeninu.

  3. Pivní hlad - Čardáš pivního sanatoria u Korbele podáváme s chlebem jako pikantní chuťovku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!