Pestrý jarní salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 hrst řeřicha
10 ks ředkvičky
8 ks rajče
1 hrst polníček
1 hrst rukola
1 cl olivový olej
20 ks zelené olivy
1 ks červená paprika
1 ks zelená paprika
1 ks žlutá paprika
1 ks ledový salát
1 ks salátová okurka
20 ks černé olivy
1 ks balkánský sýr
1 cl balsamikový ocet
1 ks camembert

Postup přípravy receptu

  1. Salátovou okurku, papriky, ředkvičky a rajčata očistíme a nakrájíme na přibližně stejné kousky. Sýry také nakrájíme na stejné kousky.

  2. Ledový salát, polníček a rukolu natrháme na přibližně stejné kousky, přidáme olivy a řeřichu, promícháme s olivovým olejem, kořením a necháme asi 2 hodiny vychladit.

  3. Pestrý jarní salát podáváme jako chutný a zdravý pokrm.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!