Perník z podmáslí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

30 dkg cukr
1 sklenka olej
1 ks vejce
2 lžíce kakao
2 sklenky podmáslí
30 misek hladká mouka
1 lžíce jedlá soda
podle chuti
kokos
podle potřeby
tuk na vymazání
mouka na vysypání
poleva
čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

  1. Mouku, jedlou sodu, cukr, olej, kakao, vejce a podmáslí, vše smícháme. Vznikne nám hladké těsto.

  2. Perník z podmáslí pečeme na vymazaném a moukou vysypaném plechu ve středně vyhřáté troubě. Můžeme zkusit špejlí, zda máme upečeno.

  3. Perník z podmáslí můžeme po vychladnutí polít čokoládovou polevou a posypat kokosem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!