Pečené brambory s podmáslím recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

20 ks brambory ve slupce
podle chuti
sůl
máslo
podmáslí

Postup přípravy receptu

  1. Pro 4 členou rodinu vezmeme 20 - 25 menších brambor. Pořádně je umyjeme, vydrbeme kartáčkem. Brambory podélně rozkrojíme a dáme na plech. Rozkroj lehce osolíme, aby nám udělal kůrčičku. Pečeme při 170 °C cca 20 minut. Nožem vyzkoušíme, jestli už jsou brambory propečené.

  2. Pečené brambory rozlomíme a můžeme podávat. U nás doma je máme nejraději s máslem a solí. K tomu podáváme podmáslí. Je to úžasná dobrůtka.

  3. Takto upravené pečené brambory můžeme podávat i jako přílohu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!