Omáčka z černého rybízu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 ks pomeranč
1 ks citron
0.5 lžíce citronová kůra
0.5 lžíce pomerančová kůra
2-3 lžíce džem z černého rybízu
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
1 lžíce dezertní víno
0.5 lžičky ostrá hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Džem promícháme s hořčic. Přidáme šťávu z citronu a pomeranče.

  2. Na kostičky nakrájenou kůru z důkladně omytého citronu a pomeranče a nakrájenou cibuli spaříme vařící vodou. Vychladlou spařenou směs vmícháme do omáčky a tu podle chuti osolíme a opepříme.

  3. Omáčku z černého rybízu podáváme ke grilované rybě.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!