Omáčka k masu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce majonéza
2 lžičky bazalka
2 lžičky oregano
2 lžičky plnotučná hořčice
2 lžičky mletá paprika
3 lžičky sladký kečup
0.5 lžičky balsamico nebo vinný ocet
na ozdobu
čerstvá bazalka

Postup přípravy receptu

  1. V misce dobře promícháme majonézu s hořčicí a sladkým kečupem. Přidáme mletou papriku, oregano, bazalku a ocet, který můžeme nahradit citronovou šťávou. Podle chuti můžeme do omáčky přidávat libovolné ingredience, vhodné jsou třeba nadrobno nakrájené olivy, nic se tím nezkazí.

  2. Omáčku k masu podáváme s lístky čerstvé bazalky.

  3. Omáčku podáváme k jakkoliv připravenému masu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!