Omáčka k masu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
-
4 lžíce majonéza
2 lžičky bazalka
2 lžičky oregano
2 lžičky plnotučná hořčice
2 lžičky mletá paprika
3 lžičky sladký kečup
0.5 lžičky balsamico nebo vinný ocet
na ozdobu
čerstvá bazalka
Postup Omáčka k masu recept
Postup přípravy receptu
-
V misce dobře promícháme majonézu s hořčicí a sladkým kečupem. Přidáme mletou papriku, oregano, bazalku a ocet, který můžeme nahradit citronovou šťávou. Podle chuti můžeme do omáčky přidávat libovolné ingredience, vhodné jsou třeba nadrobno nakrájené olivy, nic se tím nezkazí.
Omáčku k masu podáváme s lístky čerstvé bazalky.
Omáčku podáváme k jakkoliv připravenému masu.