Omáčka k masu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 lžíce majonéza 2 lžičky bazalka 2 lžičky oregano 2 lžičky plnotučná hořčice 2 lžičky mletá paprika 3 lžičky sladký kečup 0.5 lžičky balsamico nebo vinný ocet na ozdobu čerstvá bazalka
Postup Omáčka k masu recept
Postup přípravy receptu
-
V misce dobře promícháme majonézu s hořčicí a sladkým kečupem. Přidáme mletou papriku, oregano, bazalku a ocet, který můžeme nahradit citronovou šťávou. Podle chuti můžeme do omáčky přidávat libovolné ingredience, vhodné jsou třeba nadrobno nakrájené olivy, nic se tím nezkazí.
Omáčku k masu podáváme s lístky čerstvé bazalky.
Omáčku podáváme k jakkoliv připravenému masu.