Nakládané vepřové nebo kuřecí maso recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
1 lžička sůl
2 ks vejce
1-2 lžíce solamyl
majoránka
vegeta
1 lžíce ostrý kečup
0.5 lžičky mletá sladká paprika
1 lžíce sladký kečup
1 lžička mletý černý pepř
1 lžíce worchestr
4 plátky vepřový nebo kuřecí řízek

Postup přípravy receptu

  1. Sůl, pepř, solamyl, ostrý i sladký kečup, worchestr, majoránku, prolisovaný česnek, papriku, vejce a vegetu umícháme ve směs a pořádně promícháme. Do této směsi naložíme maso na 24 hodin.

  2. Nakládané vepřové nebo kuřecí maso opečeme na pánvi a dopečeme v troubě.

  3. Nakládané maso podáváme s brambory vařenými či bramborovou kaší nebo také s hranolky a oblohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!