Milánské špagety ala rychlovka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
sůl
1 ks cibule
kečup
1 ks vepřová konzerva
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
podle potřeby
hladká mouka
na ozdobu
tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

  1. Z vepřové konzervy vezmeme sádlo a dáme ho na pánev. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sladkou papriku a osmahneme. Přidáme vepřovou konzervu, kečup, pepř a česnek nasekaný nahrubo. Pokud máme papriku, přidáme ji nakrájenou na kousky. Mícháme, dokud se z masa neudělá kaše, což je v případě konzervy celkem krátká doba.

  2. Nakonec masovou směs zahustíme hladkou moukou a podle potřeby rozředíme.

  3. V mezidobě si uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě špagety, scedíme a necháme okapat.

  4. Špagety dáme na talíř, polijeme "milánskou směsí" a posypeme strouhaným sýrem. Milánské špagety ala rychlovka ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!