Letní ragú recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
sůl
1 ks cibule
20 g mouka
1-2 lžíce citronová šťáva
1 kelímek bílý jogurt
600 g baklažán
0.5 svazku petržel kudrnka

Postup přípravy receptu

  1. Baklažány (lilky) oloupeme a nakrájíme na kostky.

  2. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji. Vmícháme kostky baklažánu, mouku, jogurt a ochutíme solí. Promícháme a přisypeme nadrobno nakrájenou petrželku. Za občasného promíchání dusíme 20 minut.

  3. Před podáváním dochutíme citronovou šťávou. Jako přílohu k letnímu ragú podáváme třeba čerstvý chléb.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!