Langoše od Pavlínky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
česnek
kečup
sýr
těsto
1 špetka sůl
2 ks vejce
1 kelímek mléko
5 dkg kvasnice
70 dkg hladká mouka
1 kelímek zakysaná smetana
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Z mléka, kvasnic, špetky soli, vajec, mouky a zakysané smetany vypracujeme těsto a necháme ho chvíli kynout. Z těsta uděláme 10 bochánků, které necháme znovu 15 minut kynout.

  2. Na pánvi rozehřejeme větší množství oleje a langoše usmažíme.

  3. Ještě teplé langoše potřeme prolisovaným česnekem, kečupem a zasypeme strouhaným sýrem.

  4. Langoše od Pavlínky si připravíme třeba jako chutnou večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!