Křenové karbanátky recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 3 ks vejce 100 g strouhanka olej na smažení 500 g míchané mleté maso 1 ks smetanový křen
Postup Křenové karbanátky recept
Postup přípravy receptu
-
Míchané mleté maso vložíme do mísy. Přidáme smetanový křen, strouhanku, vejce a důkladně promícháme. Pak křenové maso "zkusíme" a podle chuti osolíme. Nesolíme moc, protože křen je již dost slaný.
Z masa na křenové karbanátky tvoříme přiměřené placičky - karbanátky. Nejlépe to jde vlhkou rukou - namočenou ve studené vodě.
V pánvi si rozehřejeme olej a křenové karbanátky smažíme z obou stran dozlatova.
Křenové karbanátky podáváme nejlépe teplé a s bramborovou kaší.