Kremrole s krémem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

50 dkg listové těsto
na potření
vejce
krém
125 g máslo
1 lžíce rum
0.5 l mléko
120 g cukr krupice
0.5 balíčku vanilkový cukr
2 balíčky vanilkový pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

  1. Těsto vyválíme do tvaru čtverce a natočíme na trubičky na kremrole. Potřeme vajíčkem. Pečeme na 220 °C.

  2. Dvě třetiny mléka svaříme s cukrem a ve zbylém mléce rozmícháme pudinky, které vlijeme do vroucí směsi. Povaříme 2 - 3 minuty a šleháme do vychlazení, tak se nevytvoří škraloup. Do pudinku nakonec zašleháme změklé máslo, vanilkový cukr a rum.

  3. Upečené listové kremrole plníme krémem z obou stran.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!