Krekry s brynzou recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

sůl
1 plátek máslo
150 g brynza
1 lžička mletá pálivá paprika nebo chilli
1 balíček paprikové krekry (Tuc)

Postup přípravy receptu

  1. Paprikové krekry rozložíme na plech vyložený pečícím papírem

  2. Brynzu vyšleháme s plátkem másla a mletou paprikou nebo chilli, mírně osolíme. Kdo má rád hodně ostřejší, vmíchá k brynze necelou lžičku feferonek naložených soli

  3. Na každý krekr dáme trochu ochucené brynzy

  4. Troubu předehřejeme na 160 °C a krekry zapečeme, až se brynza začne roztékat

  5. Krekry s brynzou chutnají teplé i studené. Je to výborná a jednoduchá chuťovka k vínu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!