Krekry s brynzou recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- sůl 1 plátek máslo 150 g brynza 1 lžička mletá pálivá paprika nebo chilli 1 balíček paprikové krekry (Tuc)
Postup Krekry s brynzou
Postup přípravy receptu
-
Paprikové krekry rozložíme na plech vyložený pečícím papírem
Brynzu vyšleháme s plátkem másla a mletou paprikou nebo chilli, mírně osolíme. Kdo má rád hodně ostřejší, vmíchá k brynze necelou lžičku feferonek naložených soli
Na každý krekr dáme trochu ochucené brynzy
Troubu předehřejeme na 160 °C a krekry zapečeme, až se brynza začne roztékat
Krekry s brynzou chutnají teplé i studené. Je to výborná a jednoduchá chuťovka k vínu.