Králík alá bažant recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

6 stroužků česnek
sůl
2 ks cibule
2 lžíce kečup
6 kuliček jalovec
1 ks králík
pepř
2 lžíce plnotučná hořčice
1 špetka kari koření

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné maso prošpikujeme, osolíme opepříme. Maso naskládáme do pekáčku a přelijeme 1/2 kostkou rozehřátého másla.

  2. Do půllitrové sklenice nakrájíme cibule, česnek, přidáme hořčici, kečup, sůl, pepř, kari, 6 kuliček jalovce a dolijeme vodou, aby byla sklenice plná.

  3. Touto směsí přelijeme maso a necháme do druhého dne v lednici uležet. Druhý den králíka pečeme. Králíka alá bažant během pečení směsí přeléváme. Králíka alá bažant pečeme, až je maso měkké.

  4. Králíka alá bažant podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!