Kokosové raffaello recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 plechovka salko
200 g strouhaný kokos
65 g omega
náplň
mandle
na obalení
strouhaný kokos

Postup přípravy receptu

  1. Mandle zalijeme horkou vodou, aby nám šly oloupat. Salko nevaříme. Smícháme ho s rozehřátou (ale ne vařící) omegou a přisypeme 200 g strouhaného kokosu. Promícháme a dáme alespoň na 15 minut do lednice ztuhnout.

  2. Z hmoty tvoříme raffaello kuličky, do kterých vložíme oloupanou mandli. Kuličky nakonec ještě obalíme ve strouhaném kokosu. Recept je asi na 50 kuliček, záleží na velikosti.

  3. Kokosové raffaello je téměř jako pravé a servírujeme jej jako neodolatelnou sladkost k různým příležitostem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!