Kaviárová kolečka recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

3 ks vejce
1 ks veka
olivový olej
sůl a pepř
zelená petrželka
100 g Lučina Linie
100 g majonéza boneco
200 g kaviár červený z lososa

Postup přípravy receptu

  1. Příprava koleček:

  2. Veku nakrájíme na plátky 1 cm široké. Z plátků tvořítkem o průměru 2 až 3 cm vykrájíme kolečka, které usmažíme na oleji dozlatova. Na papírovém ubrousku je osušíme a necháme vychladnout

  3. Příprava krému na zdobení:

  4. Vejce uvaříme natvrdo. oloupeme a podélně rozřízneme. Vyjmeme z nich žloutky. Bílky uschováme pro další recept. Lučinu třeme se studenými žloutky dohladka. Osolíme, opepříme a lehce vmícháme majonézu

  5. Zdobení:

  6. Kolečka zdobíme po okrajích krémem. Uprostřed necháme důlek, který vyplníme červeným kaviárem a povrch přizdobíme zelenou petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!