Kaťák z papiňáku recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
2 ks cibule
1 lžíce sádlo
400 g rajče
70 g rajčatový protlak
400 g vepřová plec
mletý černý pepř
1 ks kápie

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno, vepřové maso na nudličky, rajčata na kousky a kapii na drobné nudličky

  2. Na sádle osmahneme cibuli dozlatova, přidáme pokrájené maso a opepříme. Až se maso zatáhne, tak přidáme protlak a 2 minuty restujeme. Potom přidáme krájená rajčata a kapii. Osolíme a v tlakovém hrnci dusíme doměkka

  3. Kaťák z papiňáku podáváme s opečeným bramborem, rýží nebo chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!