Jogurtové kuře s česnekem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
sůl
0 lžiček kmín
100 g kuřecí prsa
1 kelímek bílý jogurt
podle potřeby
olej

Postup přípravy receptu

  1. Z jogurtu, soli, kmínu a utřeného česneku připravíme marinádu.

  2. Kuřecí maso podle potřeby očistíme, nakrájíme na kousky a na několik hodin je naložíme do jogurtové marinády.

  3. Naložené jogurtové kuře dáme i s marinádou do pekáčku nebo zapékací misky lehce vymazaného olejem a v předehřáté troubě pečeme doměkka. Podle potřeby můžeme jogurtové kuře podlévat vodou.

  4. Upečené jogurtové kuře s česnekem podáváme s přílohou podle chuti. Hodí se brambory, rýže i těstoviny.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!